Derde Zitmuur 2016 / 2017 - Stichting Historische Zitmuren

Hoofdmenu:

Derde Zitmuur 2016 / 2017

Foto / Video
De lange voorbereiding van de Stichting Historische Zitmuren om tot een derde zitmuur te komen heeft inmiddels zijn vruchten afgeworpen. Na het verwerven van voldoende gelden is er in 2016 / 2017 is er met veel enthousiasme gewerkt aan het tot stand komen van de derde zitmuur.

In de oude brandweerkazere aan de Hoflaan, slechts enkele honderden meters verwijderd van zijn nieuwe plek,  is door de vrijwilligers weer een waar huzarenstuk afgeleverd.

Bovendien zijn er op de derde zitmuur diverse nieuwe materialen toegepast. Zo zijn de eerste twee zitmuren zijn geheel uitgevoerd in glasmozaïek. Bij de derde zitmuur is er ook gebruik gemaakt van diverse kleuren marmer en aardewerk, wat prachtige resultaten heeft opgeleverd.

Hieronder vind u de foto's deze prachtige derde zitmuur.